Pulz

Det danske Jeans firma, PULZ, har et sofistikeret look der viser, at det internationale mærke kan blive matchet. Det er et blødt udtryk i samlingerne, som har inspirerende detaljer, og det giver samlingen en blanding af funktionalitet og delikat udseende.
Det samspil der er mellem materialerne og detaljerne er i højsædet, og det giver styrke til hele udtrykket og udseendet af kollektionerne.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
One Response to Pulz
  1. Martin Meier

    Den dominerende målsætning hos Pulz er at kreere det perfekte par jeans. Pulz er bevis på at gode, solide jeans kan skabes til få penge. Pulz altid et populært valg – blandt andet fordi kreationerne henvender sig til et meget bredt publikum.
    Pulz udstråler noget råt og simpelt kombineret med ærlighed og flotte detaljer. Sammen med deres kollektioner af jeans kommer der altid nogle flotte jakker, bluser og kjoler som komplimenterer et par Pulz jeans helt perfekt.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>