håndbold pige

Leder du efter nye håndboldsko?

Overvejer du at starte til håndbold? Eller måske er du allerede i gang. Lige gyldigt hvad, så er gode håndboldsko alfa omega. Der findes en lang række forskellige håndboldsko på markedet, nogle mere high tech og dyrere end andre. Fælles for alle modeller er, at det i høj grad er en individuel sag hvad der passer bedst til netop dig. Mænd, kvinder og børn har alle forskellige behov, når det kommer til håndboldsko. Desuden er det jo også forskelligt, hvor meget plads der er i budgettet at købe håndboldsko for. Det er dog ret væsentligt ikke at gå på kompromis med kvaliteten, hvis du vil undgå skader forbundet med håndbold.

Denne type håndboldsko bør man vælge

Grundlæggende er håndbold en sport, hvor farten og niveauet er højt. Der løbes, hoppes og laves hurtige skift. Det stille store krav til dine håndboldsko.  Håndboldsko skal have den nødvendige støtte og stødabsorbering så du undgår ryg og knæskader. Der findes både all-around håndboldsko og dem der er ideelle til hurtighed eller stabilitet. Nogle med gel i både forfod og hæl, andre uden.

Generelt siger man, at kvinder skal spille håndbold i sko med ekstra støtte til ankler og knæ. Rent genetisk er kvinder nemlig mere disponible for knæskader end det er tilfældet med ben. Desuden er kvinders led, som for eksempel anklerne, hyppigere hypermobile end hos hankøn.

Mænd derimod bør vælge håndboldsko som lader dem dyrke deres hurtighed. En let sko, der ikke sænker farten. Naturligvis er støtte her os vigtigt.  Børn er langt mere robuste end de fleste måske går rundt og tro. Børns knogler og muskler er stærke, sunde og på ingen måde slidte. Det stiller også mindre krav til deres fodtøj. Selvfølgelig skal også børn have gode og kvalitets håndboldsko, men kravet til støtte og stødabsorbering er slet ikke så stort som hos voksne. Medmindre dit barn har en skade eller klager over smerter, er den korrekte pasform og størrelse det vigtigste, når der skal vælges håndboldsko.

Her kan du finde og købe et stort udvalg af håndboldsko

Håndboldsko til både voksne og børn kan købes i stort set alle sportsforretninger eller via diverse webshops på nettet.  Om man foretrækker at handle i fysiske butikker eller online, er i høj grad en smags sag. Fordelen ved en fysisk forhandler er, at man kan prøve de forskellige modeller på og få kyndig vejledning af det erfarne personale i butikken. Omvendt er der ofte flere penge at spare, når man køber håndboldsko på nettet, da konkurrencen ganske enkelt er større her. Desuden er det jo enormt tidsbesparende at kunne sidde derhjemme i ro og fred og klikke nye sko hjem. En stor fordel i en travl hverdag. De fleste webshops i dag tilbyder desuden både gratis fragt og fri returret, hvilket gør online shopping ret så risikofrit. Desuden er garantien på dine håndboldsko nøjagtig den samme for sko købt i en butik som sko købt på en webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *