e-cigarette

Brug E cigaretter fra xsmoke til rygestop

Mange danskere ryger dagligt rigtigt mange cigaretter og endnu flere ryger når der fest og alkoholen er kommet på bordet. En stor del af disse mennesker har et inderligt ønske om gerne at ville stoppe med at ryge. Siden cigaretters ankomst på markedet og flere og flere er begyndt at ryge er videnskaben og folk generelt blevet mere og mere opmærksom på hvor usundt det rent faktisk er at ryge. En lang række sygdomme kan opstå som et direkte følge af denne last som er desværre er enormt afhængighedsskabende. Det er ikke så hård en kamp at slippe for den fysiske afhængighed af cigaretter, det er mere den psykiske afhængighed som nærmest kan være der resten af livet, hvis man har røget et stykke tid. E-cigaretter kan være et godt skridt på vejen hen imod at stoppe helt med at ryge. Selvom en e-cigaret indeholder tilsætningsstoffer, så har den ikke de mange farlige stoffer i sig som tobak indeholder og som man får ind i kroppen ved at ryge en rigtig cigaret. Man kunne dermed bruge e-cigaretter som en overgang til at stoppe helt med at ryge. I e-cigaretter findes der også nikotin som er det stof som skaber afhængigheden, men mange ryger også afhængig af vanen ved at have noget i hånden og puste røg ud. Dette kan klares med dampen fra en e-cigaret.

denne hjemmeside, kan du købe e-cigaretter.

Mange forskellige typer e-cigaretter fra xsmoke

Hvis man gerne vil prøve e-cigaretter og se om det er noget for en, så er der forskellige typer man kan vælge imellem ligesom der er forskellige former for cigaretter. I e-cigaret valgte kan man vælge imellem for eksempel free, light, medium og strong. Så man kan prøve sig frem til man får fat i den smag der passer en bedst.

Brug e-cigaretter fra xsmoke i kampen om rygestoppet

Det psykiske aspekt i at ryge kan være så stort at man nok må indse at et rygestop, hvis man har røget en del år, vil være en kamp man skal have kæmpe resten af livet hvis man vil stoppe. Kampen vil selvfølgelig blive letter og letter jo flere dage der går, men hjernen vil fortsat konfrontere en med trangen til cigaretter og her gælder det om at være på vagt. Typiske tidspunkter hvor man får mere lyst til en cigaret end andre er yderpolerne i livet: når man har det rigtig sjovt og når man er rigtig presset. Har man fået lidt at drikke er det et typisk tidspunkt hvor man kan få lyst til en cigaret og nemt kan falde i. Det samme gør sig gældende hvis der sker store dårlige forandringer i ens liv eller man er stresset på jobbet. Dette er også et tidspunkt hvor man typisk vil ty til en cigaret for at dæmpe presset. En e-cigaret kan være et skridt på vejen til at kvitte smøgerne helt og leve længere og sundere. Et dejligt, langt liv uden for megen eller ingen sygdom og mange gode dage. Brug e-cigaretter som en hjælp mod målet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *